Skoči na glavno vsebino
Select Page
OŠ SVETA ANA: Priznanje II. stopnje, KSENIJA MLEKUŽ

OŠ SVETA ANA: Priznanje II. stopnje, KSENIJA MLEKUŽ

V četrtek, 3. oktobra 2024, je v Domu kulture v Voličini potekala slavnostna akademija Društva pedagogov dr. Antona Trstenjaka. V pestrem in zanimivem programu so nastopili učenci otroškega pevskega zbora OŠ Voličina pod mentorstvom zborovodkinje akademske glasbenice in profesorice Natalije Šijanec, ki je z OPZ na državni reviji pevskih zborov v Zagorju 2024, s svojimi pevci dosegla zlato priznanje na tekmovanju. V nadaljevanju programa je podeljevanje priznanj popestril še Oto Vrhovnik, priznani saksofonist, profesor na dunajski akademiji za glasbo v pokoju.

Na prireditvi so bila podeljena priznanja za najzaslužnejše strokovne delavce. Za OŠ Sveta Ana je priznanje II. stopnje prejela pomočnica ravnatelja ga. Ksenija Mlekuž.

Obrazložitev:
Ksenija Mlekuž je univerzitetna diplomirana pedagoginja, ki svoje znanje, pridobljeno na Filozofski fakulteti v Ljubljani, nadgrajuje pri predanem delu z učenci. S svojimi izkušnjami prispeva k dvigu kvalitete pedagoškega procesa, ki ga z različnimi oblikami izobraževanja nenehno izpopolnjuje. Z izjemno predanostjo se posveča tako organizacijskim kot strokovnim vidikom svojega dela ter pri tem zmeraj skrbi za dobrobit vseh vpletenih. Neprecenljivo pa ima poleg učinkovitosti in strokovnosti dela tudi izostren čut za sočloveka in modrost, s katero se loteva izzivov. Prav zato je tista, na katero se številni sodelavci obrnejo, ko potrebujejo nasvet, pomoč, drugo mnenje ali samo nekoga, ki se mu lahko zaupajo.

Kseniji iskreno čestitamo in ji sporočamo, da smo izredno ponosni nanjo ter hvaležni, da jo imamo.

DOSTOPNOST