Skoči na glavno vsebino
Select Page

V skladu s pravilnikom o obdelavi osebnih podatkov, vključno z zagotavljanjem varnosti osebnih podatkov in politiko varstva osebnih podatkov zaposlenih, ki ga je ravnatelj sprejel 1. 9. 2018 objavljamo naslednjo dokumentacijo o varstvu osebnih podatkov.

Pravno obvestilo:

Varstvo osebnih podatkov

Osnovna šola Sveta Ana se zavezuje, da bo vse preko spletne strani posredovane osebne podatke varovala skladno z veljavno zakonodajo. Vse posredovane osebne podatke obravnavamo strogo zaupno in le za namen, za katerega so nam bili posredovani. Pri obravnavi vseh posredno in neposredno posredovanih osebnih podatkov nas zavezuje veljavna zakonodaja, s katero se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Odgovornost

Vsebina spletnih strani www.sveta-ana.si je podana in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Ne glede na to Osnovna šola Sveta Ana ne jamči za pravilnost, ažurnost ali popolnost vseh informacij na spletnih straneh. Osnovna šola Sveta Ana tako ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe nepravilnih, neažurnih ali nepopolnih informacij. Osnovna šola Sveta Ana niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku vsebine spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Uporabnike spletnih strani obveščamo, da se vse informacije na teh spletnih straneh lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ter da so vse avtorske vsebine zaščitene z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP).

Avtorske pravice

Vsebina teh spletnih strani (pisna ali slikovna) je v zakonsko dovoljenem okviru zaščitena kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine. Vse avtorske in druge pravice intelektualne lastnine pripadajo Osnovni šoli Sveta Ana. Uporabnike obveščamo, da se dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Osnovne šole.

(Skupno 222 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST