Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani,

sporočamo VESELO NOVICO, da je bila OŠ Sveta Ana oziroma Čebelarsko društvo Sveta Ana izbrano oz. izglasovano za postavitev UČNEGA ČEBELNJAKA. Iskrene čestitke in HVALA VSEM ZA GLASOVANJE.

Po javnem razpisu in javnem glasovanju, ki se je odvijalo na spletni strani www.prva.si med 1.- 28. februarjem 2022, so na podlagi skupno zbranih točk 1. marca 2022, izbrali štiri zmagovalna čebelarska društva, med katerimi je bilo tudi društvo iz Svete Ane.

Zavarovalnica Prva s Čebelarsko zvezo Slovenije bo Osnovni šoli Sveta Ana oz. Čebelarskemu društvu Sveta Ana do najkasneje 20. maja 2022, ko obeležujemo svetovni dan čebel, postavili učni čebelnjak s panji in čebeljimi družinami.

V javnem glasovanju so vsa sodelujoča društva prejela skupno 2.553 glasov. Vsak obrazec z enega e-naslova je štel za en glas oziroma eno točko, tem pa so prišteli še točke z javnega razpisa.

“Zmagovalcem čestitamo, vsem sodelujočim čebelarskim društvom pa se zahvaljujemo za sodelovanje in promocijo projektu #PRVAčebela. Že tretjo sezono je ta deležna odličnih odzivov javnosti, zaradi česar ostajamo zavezani čebelam in spodbujanju znanja med mladimi čebelarji.”

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem posameznikom, ki ste oddali svoj glas in pomagali izkazati podporo Čebelarskemu društvu Sveta Ana in Osnovni šoli Sveta Ana ter učenju mladih čebelarjev za boljši jutri.

O uradni otvoritvi postavljenega učnega čebelnjaka v neposredni bližini šole vas bomo pravočasno obvestili.

Aleksander Šijanec, ravnatelj

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST