Skoči na glavno vsebino
Select Page

Zadnji športni dan

V ponedeljek, 10. 6. 2024 smo izvedli zadnji športni dan za učence centralne šole. Učenci prve triade so izvedli športni dan v telovadnici, saj vreme ni dopustilo izvedbe tečaja rolanja na šolskem parkirišču.
Učenci 5.razreda pa so uspeli izvesti kolesarski izpit v okolici šole.
Z učenci 4., 6., 7., 8. in 9.razreda pa smo se odpravili na plavanje v bližnje terme (Radenci, Mala Nedelja, Ptuj). Obnovili smo znanje plavanja in ga tudi preverili, da bodo poletne počitnice v bližine vodnih virov mirne in brezskrbne.

Obvestilo staršem

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da je objavljen SEZNAM UČNIH GRADIV IN POTREBŠČIN ZA ŠOLSKO LETO 2024/2025ki so jih izbrali strokovni aktivi učiteljev in jih bo vaš otrok potreboval pri pouku.

  • Učbenike za vse učence in učno gradivo (delovne zvezke) za učence od 1. do 3. razreda financira Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje in si jih izposodijo oz. dobijo v šoli prvi teden v septembru 2024.
  • Ostalo kupite sami. Odločitev, kje boste kupovali, je vaša. Točnost seznama primerjajte s šolskim, da bo nakup ustrezen

NEKAJ PONUDNIKOV DELOVNIH ZVEZKOV IN POTREBŠČIN vam sporoča, da lahko kupujete v njihovih knjigarnah in tudi preko spleta na spodnjih povezavah po abecednem vrstnem redu (kjer imate dostop do e-naročilnic).

Lidija Kocbek, upravljavka učbeniškega sklada

Aleksander Šijanec, ravnatelj

Povezave do:

DOSTOPNOST