Skoči na glavno vsebino
Select Page

V sredo, 24. novembra 2021, smo učenci in delavci matične ter podružnične šole izvedli tehniški dan na temo: Božično novoletne delavnice.

Izdelovanje voščilnic, dekoracije za učilnice, okrasnih izdelkov za dom, adventnih venčkov, aranžmajev, peka piškotov in še bi lahko naštevali, so se prepletali z glasbo, domiselnostjo in ustvarjalnostjo učencev.

Prav vsi smo pokazali delovno vnemo, zagnanost in svoje zamisli udejanjili, da so nastali zanimivi in uporabni izdelki. Nekaj so jih učenci odnesli domov, nekateri pa bodo dostopni še na šolski stojnici v petek, 26. 11. in v ponedeljek, 29. 11. 2021.

Zahvaljujemo se staršem, ki so prispevali določena gradiva in ideje za izdelke.

Razpisali smo natečaj za »Novoletno smrečico«

Veliko vas je prispevalo svoje izdelke, prav vsi so razstavljeni na hodnikih v prvem in drugem nadstropju. Za sodelovanje v natečaju boste učenci prejeli tudi »sladke nagradice«.

Hvala vsem za sodelovanje in odlično opravljeno delo.

Koordinatorici tehniškega dne: Irena Rola Bek, Marija Breznik

Zahvala gre prav vsem učencem, učiteljicam in učiteljem, vzgojiteljicam in hišnikoma za vzajemno pomoč ter odlično izvedene božično-novoletne delavnice. Občudovanja vredno je bilo gledati, koliko ustvarjalnosti premorejo naši učenci in zaposleni.

Hvala tudi učiteljicama Ireni Rola Bek in Mariji Breznik za skrbno pripravljen tehniški dan.

Aleksander Šijanec, ravnatelj

Ogledate si lahko fotografije razstave nastalih izdelkov na delavnicah ter našega dela in ustvarjanja.

 

 

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST